ΕΠΟΠ από τα νησιά παίρνει συμβούλους η ΥΦΕΘΑ! Αποψίλωση συνόρων; Η καταγγελία που δημοσιεύουμε, δεν είναι η μοναδική περίπτωση

Η είδηση μας ήρθε ως καταγγελία, με τα εξής λόγια:

«ΕΠΟΠ με μάχιμη ειδικότητα φεύγει απο την Μονάδα του 541 ΤΕ με μετάθεση σαν σύμβουλος στο γραφείο της υφυπουργού .

Υπηρεσιακές ανάγκες ………. και μετά μας λένε για μορια και κουραφεξαλα …..

Υ.Γ. Ο συγκεκριμμένος ΕΠΟΠ δεν εχει κανένα πτυχίο που να δικαιολογεί την θέση αυτή αλλα εβαλε βυσμα γιατι η συζυγος πηρε κατ’ εξαίρεση μετα απο αδεια κυήσεως σε αλλο τόπο συμφερόντων. Και σαν να μην έφτανε αυτό υπόσχεται μεταθέσεις και σε κολλητους του απο το νεο πόστο που θα παει !!!!»

Από την έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι πράγματι ένα επιλοχίας ΕΠΟΠ με ειδικότητα ΧΕΟ ο οποίος υπηρετεί την τελευταία 10ετία στο Ρόδο, έλαβε μετάθεση για το γραφείο της ΥΦΕΘΑ Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά .

Να φανταστούμε ότι ετοιμάζεται για πόλεμο και θέλει «μάχιμους» από τα σύνορα για να την σώσουν;

Ένα σοβαρό ερώτημα είναι γιατί δεν αξιοποιεί τους στρατιωτικούς, που υπάρχουν σε αφθονία στο υπουργείο ή έστω στην ηπειρωτική Ελλάδα για να στελεχώσει το γραφείο της, και πρέπει να παίρνει τον κόσμο από τα σύνορα.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι ιδιαίτερη προτίμηση στη Ρόδο.

Ελπίζουμε να έχουμε απαντήσεις…Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com


Προηγούμενο άρθροΑναδρομικά ενστόλων: Ανησυχία από τα ποσά που εμφάνισε ο Βερύκιος
Επόμενο άρθροΝυχτερινή αποζημίωση – ΠΟΕΣ: Πότε θα εφαρμοστεί (video)
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).