Ταξίαρχος, κρίσεις 2019

Ποιος Ταξίαρχος δέχθηκε δημόσια κομπλιμέντο από τη νέα ΥΦΕΘΑ – Τι είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σε ομιλία της στην 83η ΔΕΒ – Έρχονται και κρίσεις 2019

Ακομη και σήμερα τελευταία ημέρα της έκθεσης ατέλειωτες ουρές στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ στη ΔΕΘ για να «πετάξουν» με το f16V! (Φωτό)

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι η αντιπολίτευση απαξίωσε συστηματικά το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων και  ιδιαίτερα τα περίπτερα της αμυντικης βιομηχανίας όπου πέρα των ιδιωτικών συμμετείχαν και οι τρεις κρατικές.

Ακομη πιο εντυπωσιακό ήταν που στην χθεσινή βράβευση του περιπτέρου ως του καλύτερου της ΔΕΘ στην αντιφώνηση της η νέα Υφυπουργός Κόλλια – Τσαρουχά δεν έκανε καμια απολύτως αναφορά στην αμυντική βιομηχανία που για πρώτη φορά συμμετείχε στην έκθεση και αποτελούσε τον όγκο της έκθεσης στο κτίριο Νο1 που ήταν το ΥΠΕΘΑ.

Οι ευχαριστίες της ΥΦΕΘΑ

Η νέα ΥΦΕΘΑ όμως ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την επιχτυχία του περιπτέρου και ιδιαίτερα έναν Ταξίαρχο που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ.

Δείτε τι είπε:

Η διάκριση του περιπτέρου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι είχε απέναντι του τα περίπτερα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παγκοσμίως, που έχουν πίσω τους τεράστια επιτελεία σχεδίασης και παρουσίασης.

Tα στελέχη του περιπτέρου απέδειξαν και φέτος, λοιπόν, ότι ο Ελληνικός Στρατός στέκεται πάντοτε στο υψηλότερο επίπεδο γνώσης, ικανότητας και σχεδιασμού. Είναι μια από τις δομές της Ελληνικής Πολιτείας που βοηθούν την Ελλάδα να κατακτήσει το μέλλον με ασφάλεια και γνώση.

Η φετινή επιτυχία ανήκει σε όλους όσοι εργάστηκαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε εκείνους που εργάζονται καθημερινά για τον Ελληνικό Στρατό, στους αξιωματικούς και τους οπλίτες μας, που αναδεικνύουν καθημερινά το Ελληνικό Στράτευμα ως μια από τις σοβαρότερες και πιο υπεύθυνες αμυντικές δυνάμεις του πλανήτη μας.

Που αποδεικνύουν έμπρακτα το απόφθεγμα του Αριστοτέλη, “Πόλεμος γαρ εστί, σχολείον αρετής”.

Εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ευχαριστώ τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους επιτελείς του, τους αρχηγούς των Επιτελείων και τους συνεργάτες τους, για το έργο τους και για το υψηλό φρόνημα που εμφυσούν καθημερινά σε όλους μας.

Ειδικότερα οφείλω να ευχαριστήσω την κ Καλογιάννη, σύμβουλο του γραφείου Δημόσιων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του ΥΠΕΘΑ, την κα Τσατσαρώνη, υπεύθυνη στρατηγικής επικοινωνίας ΥΠΕΘΑ και τον Ταξίαρχο Άγγελο Χουδελούδη, διευθυντή δημοσίων σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Περιπτέρου.

Τέλος, για ακόμη μια φορά, θα ευχαριστήσω τη διεύθυνση της Διεθνούς Έκθεσης, τον κ. Τζήκα και κ. Ποζρικίδη και τους συνεργάτες τους, το προσωπικό της Έκθεσης, για την άψογη συνεργασία που μας προσφέρουν κάθε φορά.

Να περιμένουμε και τις κρίσεις 2019 να δούμε πόσο πολύ εντυπωσιάστηκε;