ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ – Τραγικό: Τι λέει η ΠΑ για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων – Πού ρίχνει την ευθύνη για τις μετατάξεις του 2017 που δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί

Στις αλλαγές των αναπληρωτών υπουργών και στον πρόσφατο ανασχηματισμό επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες η ΠΑ για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τους πτυχιούχους υπαξιωματικούς που μετατάσσονται στις τάξεις των αξιωματικών.

Διαβάστε σχετικά στο Armyvoice.grΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ υπαξιωματικών: Τι συμβαίνει με τα αποτελέσματα

Η προκήρυξη εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2017 και ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα.

Κάποιοι από την ΠΑ θέλουν δηλαδή να πείσουν ότι ενώ έχει συμπληρωθεί ένας ολόκληρος χρόνος από την προκήρυξη του διαγωνισμού, φταίνε οι αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου που δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις Μετατάξεις, και όχι ο,τιδήποτε άλλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της προκήρυξης αυτής εκκρεμούν ενώ παράλληλα στο ναυτικό δύο προκηρύξεις μετάταξης έχουν υλοποιηθεί και μία στο στρατό ξηράς.

Μάλλον ο στρατός ξηράς και το ναυτικό είναι σε άλλο υπουργείο…

Είνια η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια αργοπορία εκδόσης των αποτελεσμάτων και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν διαμαρτυρίες και να διατυπώνονται δημόσια υποψίες για «μαγείρεμα» των αποτελεσμάτων, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

 

Στείλτε μας τις δικές σας απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σας απασχολούν στο [email protected]

 

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click