Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στην 83η Δ.Ε.Θ. ψηφίστηκε στα 10 καλύτερα της διοργάνωσης και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα mannequin challenge.

Τα στελέχη μας, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την αγάπη του, πρωταγωνιστούν σε ένα mannequin challenge στο χώρο του περιπτέρου με την επιμέλεια της εκπομπής “Με Αρετή και Τόλμη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο στρατός ασχολείται με … τρίχες

Τι είναι το Mannequin Challenge;

Μετά από το ice bucket challenge και άλλες προκλήσεις στο διαδίκτυο σειρά έχει ένα από τα πιο απολαυστικά viral των τελευταίων ετών, που ξεκίνησε και αυτό φυσικά από την Αμερική και μετατράπηκε στην απόλυτη τρέλα.

Το Mannequin Challenge, που πρώτοι το δημιούργησαν ομάδες του NBA εξελίχθηκε σ’ ένα από τα διασημότερα “παιχνίδια”, με αθλητές, πολιτικούς, διακεκριμένες προσωπικότητες και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag #MannequinChallenge.

To νέο τρεντ του διαδικτύου έχει τις ρίζες του σ’ ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, το αγαλματάκια ακούνητα, μόνο που στη νέα εκδοχή του περιλαμβάνει και ένα άτομο που καταγράφει την εικόνα.

Δείτε την προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων…Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com