ψευτομουφτήδες

Αναγκαστική συνταξιοδότηση στους νόμιμους μουφτήδες προβλέπει η τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στην Βουλή, η οποία ουσιαστικά παραδίδει τον έλεγχο της μειονότητας στους ψευτομουφτήδες και στο τουρκικό προξενείο.

Το θέμα προέκυψε μετά την επίσκεψη Ερντογάν, όπου ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε την παύση των νόμιμων μουφτήδων.Τότε τους ζητήθηκε να παραιτηθούν.

Αυτοί όμως αρνήθηκαν κι έτσι τελικά η κυβέρνηση επέλεξε να τους παύσει μέσω … αναγκαστικής συνταξιοδότησης, με τη συμπλήρωση του 67ου έτος της ηλικίας τους, όπως συμβαίνει ουσιαστικά με τους … δικαστικούς. Αυτό ανοίγει το δρόμο στους ψευτομουφτήδες.

Τι επιπτώσεις της κυβερνητικής επιλογής, σχολιάζει με άρθρο του στο Armyvoice.gr ο δικηγόρος Γιώργος Δούδος, ο οποίος εξειδικεύεται στο θέμα.

Γράφει ο Γιώργος Δούδος*

Με διαδικασία εξπρές, νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με τον παραπειστικό τίτλο “Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, που κατατέθηκε στις 31 Ιουλίου 2018, ψηφίστηκε την ίδια μέρα από την Βουλή, κατά πλειοψηφία.

Εμβόλιμα στο παραπάνω νομοσχέδιο υπήρχαν διατάξεις που ουσιαστικά καρατομούν τους Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, γιατί αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι στον νεαρό Πρωθυπουργό μας και να παραιτηθούν!

Έτσι οι κ.κ. Μέτσο Τζεμαλή και Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, νόμιμοι Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης αντίστοιχα, perspona non gtrata για την Τουρκία εδώ και χρόνια, πραγματικοί αμύντορες της νομιμότητας και αποτελεσματικοί “κυματοθραύστες” της δραστηριότητας της ΜΙΤ και της τουρκικής διείσδυσης στην Ελλάδα, με εργαλείο την θρησκεία του Ισλάμ, με τον καινούργιο νόμο που ψηφίστηκε από την Βουλή, παύονται από τα καθήκοντά τους, γιατί έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους.

Υπέρ της τροπολογίας για την καρατόμηση των νόμιμων Μουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές της ΔΗΣΥ και οι “υπερπατριώτες” των ΑΝΕΛ!

Μέχρι τώρα οι ΑΝΕΛ, όπως αποδείχτηκε με λόγια του αέρα, δήθεν κόπτονταν για την Θράκη.

Μάλιστα στις περιφερειακές εκλογές ο κ. Κουΐκ είχε λάβει μέρος ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης.

“Παρών’ ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι, ενώ καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων!

Τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας, αλλά και τουρκόφωνα μέσα της Θράκης, που οι κακές γλώσσες λεν πως επιβιώνουν χάριν των κονδυλίων που μοιράζει το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, δημοσιεύουν διθυράμβους, που επί τέλους το πρώτο βήμα της πάγιας αξίωσης της Τουρκίας, εδώ και χρόνια, οι Μουφτήδες της Θράκης να εκλέγονται, έχει γίνει.

Όπως έγραψε τουρκική εφημερίδα: Οι διορισμένοι Μουφτήδες πάνε στα σπίτια τους!

Τα κόκκαλα του Άρη Βελουχιώτη, θα τρίζουν, γιατί πολλά στελέχη της “πρώτης φοράς Αριστερής” κυβέρνησης της χώρας, τον επικαλούνται τάχαμου σαν οδηγητή που τους εμπνέει.

Η διαφορά είναι, πως σίγουρα ο Βελουχιώτης δεν ήταν προδότης!!!

 

*Ο Γιώργος Δούδος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι δικηγόρος.