Ένας στρατιωτικός έχει κλέψει το μυαλό της Ελένης Φουρέιρα, που την βλέπουμε να χορεύει ανέμελα μαζί του, σε νησί του Αιγαίου.

Η ίδια κατέφθασε εκεί συνοδεία στρατιωτών με σκοπό να συναντήσει τον καλό της και να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο beach bar «Καραμέλα» την παρακολουθούμε να χορεύει ακατάπαυστα σε ρυθμούς καλοκαιριού με την παρέα της.

Ξαφνικά, ένα συμβάν έρχεται να ανατρέψει τα νερά. Το καθήκον καλεί τον αγαπημένο της, ο οποίος αναγκάζεται να προστατεύσει την πατρίδα μαζί με άλλους στρατιώτες.

Ενάντια σε Τούρκους στρατιωτικούς που διεκδικούν μια βραχονησίδα που βρίσκεται σε αμφιλεγόμενα ύδατα, οι Έλληνες, την υπερασπίζονται. Ο στρατιωτικός όμως, σύντομα επιστρέφει στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

Δεν είναι άλλος από τον Πάνο Βλάχο, που υποδύεται τον στρατιώτη στη νέα κινηματογραφική ταινία του Πιέρου Ανδρακάκου «Αιγαίο SOS», το soundtrack της οποίας, με τίτλο «Καραμέλα», ερμηνεύει η Ελένη Φουρέιρα!

Λίγια λόγια για την ταινία… Καταμεσής του καλοκαιριού τα ελληνοτουρκικά στρατεύματα περιπολούν στη θάλασσα, όταν ένας σεισμός στο Αιγαίο θα φέρει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα.

Ξαφνικά, Έλληνες και Τούρκοι διεκδικούν τη βραχονησίδα αφού βρίσκεται σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα.

Τα ευτράπελα δεν αργούν να συμβούν! Η κόντρα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παίρνει διαστάσεις, με τους στρατιώτες να είναι διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν, για χάρη μιας γυναίκας.

Το «Αιγαίο SOS» έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου, από την ODEON.

Δείτε το βίντεο…

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»