Έτος μέριμνας προσωπικού

Είναι πολλά τα μηνύματα που λαμβάνουμε με διαμαρτυρίες για τον τρόπο αντιμετώπισης των στρατιωτικών, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε έαν το «Έτος μέριμνας προσωπικού» είναι αλήθεια ή φάρσα.

Το πιο πρόσφατο, αφορά στο πώς επηρεάζει η υπηρεσία την ζωή μιας οικογένειας. Φαίνεται λοιπόν ότι κανένας δεν ασχολείται με το γεγονός ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι. Η υπηρεσία έχει προτεραιότητα και δεν νοιάζεται για τα “νούμερα”.

Δεν δημοσιεύουμε επίτηδες ποια μονάδα αφορά, γιατί από την έρευνα που κάναμε, δεν αφορά μια αλλά πολλές. Δείτε τι μας γράφουν:

«Αν μπορείτε να ρωτήσετε στο ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, πώς γίνεται εν μέσω καλοκαιριού να διατάζεται να γίνει μετεγκατάσταση Μονάδας χωρίς, επιδεικτικά, να λαμβάνεται υπόψη το προσωπικό και τα προβλήματα στις οικογένειες του που δημιουργεί αυτή η απόφαση.

Πόσα παιχνίδια θα παίζονται στις πλάτες απλών ανθρώπων; Καλά εμάς αλλά τα ΠΑΙΔΙΑ μας τι φταίνε; όλα στο πόδι; αλλαγή ζωής μέσα σε 1 με 2 μήνες και αφού έχουν προγηθεί πολύμηνες ασκήσεις;

Αν δεν ήταν και έτος μέριμνας προσωπικού δηλ τι άλλο θα μας έκαναν; Δεν υπάρχει ελπίδα και ηθικό πουθενά και για τίποτα πλέον..Άραγε η πολιτική ηγεσία τα ξέρει και συμφωνεί με όλα αυτά; Μόνο ντροπή τους».

 

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com