12η Μεραρχία: Στάχτη το ΙΧ του υποστράτηγου Χουδελούδη ΦΩΤΟ Πυροσβεστική: 962 εποχικοί πυροσβέστες - Προσωρινά αποτελέσματα ΚΚΕ Προκήρυξη πυροσβεστικής 2019: Δικαιολογητικά

Ρόδος: Περίεργος εμπρησμός σε αυτοκίνητο στρατιωτικού της 95 ΑΔΤΕ εξετάζει η ανακριτική υπηρεσία της Πυροσβεστικής Ρόδου. Πολύ κοντά στην ανεύρεση των δραστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την εξιχνίαση ακόμη μιας μαφιόζικης επίθεσης, αυτή τη φορά εις βάρος αξιωματικού, που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στη μεραρχία της 95 ΑΔΤΕ.

Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 03.10 προκλήθηκε πιθανότατα από γκαζάκι πυρκαγιά σε σταθμευμένο επί της οδού Βελιγραδίου ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου Ford Focus, χρώματος μπλε.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΠΥΡ που κατέσβησαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί. Ο κινητήρας του οχήματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα ανήκει σε αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην διαχείριση της 95 ΑΔΤΕ ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Βέροια και ετοιμάζεται να παντρευθεί.

Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τους λόγους της επίθεσης ενώ το θύμα αναμένεται να καταθέσει το προσεχές διάστημα μήπως και βοηθήσει τις έρευνες.

dimokratiki.gr