Έκκληση από την Πολιτική προστασία σε όσους μένουν στην Αττική να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παραμείνουν σπίτια τους, λόγω των θυελλωδών ανέμων και της καταιγίδας που σαρώνει τα πάντα

Με επείγον μήνυμά της κι ενώ ο καιρός “χτυπά” ανελέητα την Αττική, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή και ζητά από τα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμα!

Ο καιρός «ντύνεται» χειμωνιάτικος και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας… ανησυχεί. Με μήνυμά της στο Twitter, αναφέρει:

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών».

Όλα αυτά ενώ σφοδρές καταιγίδες «χτυπούν» ανελέητα δεκάδες περιοχές του νομού Αττικής.

Δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, έχουν αναφερθεί διακοπές ρεύματος, ενώ σε πολλές περιοχές οι θυελλώδεις άνεμοι παίρνουν στο διάβα τους ό, τι βρουν!

Δείτε τις αναρτήσεις της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, η οποία μάλιστα ζητεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναδημοσιεύσουν το μήνυμα για την προστασία των πολιτών!

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»