Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να έχει αντιπάθειες στην τουρκική κυβέρνηση, αλλά έχει και συμπάθειες. Πρωτοκλασάτος Τούρκος υπουργός είπε ευθέως στον Έλληνα ΥΕΘΑ ότι τον συμπαθεί

Συχνά πυκνά ο Πάνος Καμμένος αρέσκεται να λέει ή να καλλιεργεί το κλίμα ότι είναι “κόκκινο πανί” για την τουρκική κυβέρνηση.

Είναι όμως έτσι; Όπως φαίνεται ΟΧΙ, από την διαρροή που έκαναν συνεργάτες του! Πρωτοκλασσάτο στέλεχος της τουρκικής κυβέρνησης, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια σοτν Έλληνα υπουργό άμυνας.

Μπορεί πέρυσι ο Τσαβούσογλου να χαρακτήρισε τον Καμμένο ρατσιστή, ακροδεξιό και κακομαθημένο παιδί, φέτος όμως σύμφωνα με διαρροές από το ελληνικό υπουργείο άμυνας, τα πράγματα άλλαξαν.

Όπως διαδίδουν οι συνεργάτες του ΥΕΘΑ,  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου πλησίασε  τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, και εξέφρασε την συμπάθειά του στον Έλληνα πολιτικό.

Όπως περιγράφουν την σκηνή, τον χαιρέτησε και του είπε: «Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας».

Ο Πάνος Καμμένος ανταπέδωσε τον χαιρετισμό στον κ. Τσαβούσογλου, αλλά του έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν τρέφει τα ίδια αισθήματα. Ωστόσο άφησε περιθώρια να τα βρει με τον Τούρκο πρωτοκλασσάτο υπουργό: Εάν λυθεί το θέμα με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Βέβαια, η είδηση προέρχεται από την ελληνική πλευρά και δεν έχει διασταυρωθεί από την τουρκική. Λέτε να έγινε κάπως έτσι;

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com