Φράγκος Φραγκούλης

Ο Φράγκος Φραγκούλης και το νέο δεξιό κόμμα των Καμμένου – Μπαλτάκου. Πώς τοποθετείται ο στρατηγός – αράχνη στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στην πολιτική σκηνή

Κάθε φορά που υπάρχει κάποια πολιτική κίνηση, φουντώνει η φημολογία για το τι πρόκειται να κάνει ο Φράγκος Φραγκούλης. Θα λάβει μέρος ή όχι;

Αντί να περιμένουμε τις φήμες, είπαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του θέσουμε το ερώτημα.

Δεδομένου ότι ο στρατηγός είχε ηγηθεί της κινητοποίησης για την Μακεδονία στην Βόρεια Ελλάδα, ακούσαμε με ενδιαφέρον τις δηλώσεις του ιδρυτή του νέου κόμματος, Δημήτρη Καμμένου για το θέμα.

Αφού υπάρχει κοινός τόπος στο θέμα της “Μακεδονίας”, μήπως θα τα βρουν και σε άλλα θέματα; Το ερώτημα αυτό απευθύναμε στον στρατηγό Φράγκο, ο οποίος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στην πολιτική σκηνή.

Το νέο κόμμα

Σκοπός του δεξιού κόμματος είναι, όπως αναφέρουν, «η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος, γίνεται γνωστό με την ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.

Και παρά δύναμιν τολμηταί».Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com