Αντετοκούνμπο

Ιλλιγιώδη τα χρήματα που κερδίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Είναι αστέρι πρώτου μεγέθους και το δείχνουν τα χρήματα που κερδίζει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 35,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος νέος αθλητής παγκοσμίως. Κι΄ αυτά δεν τα λέει κάποιο τυχαίο έντυπο, αλλά το εγκυρότατο Forbes το οποίο είναι ο ειδικός των ειδικών σε ζητήματα κατάταξης πλουσίων.

Πρώτος μεταξύ των πρώιμων αστέρων του αθλητισμού είναι ο 24χρονος γκολφέρ Jordan Spieth. Ο Spieth κέρδισε τον τρίτο τίτλο στην καριέρα του στο πρωτάθλημα Όπεν του γκολφ το 2017 και έβαλε στην τσέπη του το έπαθλο των 1,85 εκατ. δολαρίων.

Έγινε έτσι ο πρώτος γκολφέρ μετά τον Jack Nicklaus το 1963 που κατέκτησε τρία τουρνουά πριν τα 24ά του γενέθλια. Ο Spieth είναι επίσης ένα από τα πιο διαφημιζόμενα αστέρια, έχοντας κλείσει 10 διαφημιστικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Under Armour, η AT & T, η Coca-Cola, η Titleist και η Rolex.

Τα συνολικά του κέρδη ύψους 41,2 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνουν 30 εκατομμύρια δολάρια από διαφημιστικές συμφωνίες και μπόνους εμφάνισης. ‘

Κατατάσσεται 23ος στη λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη.

Ο 23χρονος αστέρας του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούμπο…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ eretikos.grΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com