Μαρία Ντομαρκ

Η καυτή Μαρία Ντομαρκ – Το μυστικό όπλο του ισραηλινού στρατού. Η καλλονή που υπηρέτησε την θητεία της και κάνει καριέρα ως μοντέλο

Δεν είναι κάτι… πρωτάκουστο και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες καλούνται κανονικά να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, μαθαίνοντας να χειρίζονται τα όπλα… καλύτερα και από τους άντρες συναδέλφους τους.

Οι στρατιωτίνες του Ισραήλ δεν αποποιούνται τη θηλυκότητά τους και παραμένουν… θηλυκά 100%, ακόμα και όταν φοράνε το χακί.

Ακόμα όμως και οι… συνηθισμένοι σε αυτά, Ισραηλινοί, πρέπει να έχασαν το μυαλό τους, αντικρίζοντας την πανέμορφη Maria Domark με στρατιωτική περιβολή.

Το πρώτο, πάντως, που πρέπει να σκέφτηκαν, όταν συνήλθαν από το… σοκ, θα ήταν ότι απέκτησαν πλέον και εκείνοι μία… «ατομική (σεξο)βόμβα»!

Η ίδια, δε, η κατάξανθη καλλονή με τις εκπληκτικές αναλογίες δεν έδειξε να… ενοχλείται διόλου από την κλήση της στο στρατό και φρόντισε να «πυροβολήσει» τους άρρενες φαν της με φωτογραφίες από το πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο στρατόπεδο

Άντε μετά να βρει κανείς επιχειρήματα κατά της καθιέρωσης της στρατιωτικής θητείας για τις γυναίκες και στη χώρα μας…

 

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click