ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: Αλλαγές με νέα τροπολογία στη Βουλή. Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι. Μια τροπολογία που αίρει τις αδικίες


Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που συζητείται σήμερα, και αφορά κύρωση διεθνούς συνθήκης, αίρει τις αδικίες που έγιναν στον νόμο για τα ειδικά μισθολόγια!

Πιο συγκεκριμένα, οι υπουργοί που την συνυπογράφουν ορίζουν πως στο εξής θα παίρνουν επίδομα παραμεθορίου και όσοι υπηρετούν στις μονάδες προκάλυψης στην Ήπειρο, και την Μακεδονία (περιοχές που είχαν εξαιρεθεί) ενώ περιλαμβάνει επιτέλους την Σκύρο καθώς και τα ραντάρ σε Ζίρο και Σητεία.

Δείτε την τροπολογία
Προηγούμενο άρθροΚΡΙΣΕΙΣ 2018: Ποιοι αρχιλοχίες γίνονται Ανθυπασπιστές – ΟΛΑ τα ονόματα
Επόμενο άρθροΕλληνες στρατιωτικοί: Αποζημίωση εξωτερικού με τροπολογία
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).