ΑΓΕΕΘΑ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ραγδαία βελτίωση παρουσιάζει ο Ναύαρχος Αποστολάκης. Τι λένε οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του
Ξεκούραση και κινησιοθεραπεία, συστήνουν οι γιατροί στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη, η υγεία του οποίου εμφανίζει ραγδαία βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr.

Η κατάσταση της υγείας του πήρε μια αιφνιδιαστική τροπή το Σάββατο το βράδυ και προκλήθηκε συναγερμός.

Την επόμενη ημέρα, όπως πρώτο έγραψε το Armyvoice.gr και επιβεβαίωσε την επόμενη ημέρα το ΓΕΕΘΑ με σχετική ανακοίνωσή του, συγκλήθηκε συμβούλιο των ιατρών του 251 ΓΝΑ, παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

Έκτοτε η υγεία του παρουσιάζει ραγδαία βελτίωση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του, αν και του θυμίζουν ότι αυτό που προέχει είναι ο άνθρωπος και όχι το γραφείο.

Το Armyvoice.gr έχει επιλέξει να μεταδίδει όλες τις πληροφορίες που έχει ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας, σχετικά με το θέμα, σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες που είτε δεν έχουν πληροφορίες, είτε δεν τις δημοσιεύουν. Είναι σεβαστή η επιλογή τους.

Ουδόλως μας απασχολεί εάν κάποιοι δυσφορούν από τις δημοσιεύσεις. Αν συμβαίνει, μάλλον κόπτονται και έχουν τους λόγους τους.

Η ανάδειξη από το Armyvoice.gr του θέματος των διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ούτε καλόπιστη ούτε κακόπιστη. Είναι τήρηση των νόμων όπως όλοι οφείλουν να κάνουν.

Και επιτέλους ας σταματήσουν τα “μαθήματα ανθρωπισμού” και οι διαγωνισμοί για το ποιος στενοχωρήθηκε περισσότερο από το θέμα υγείας που αντιμετώπισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το αυτονόητο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το τι προβλέπεται σε περίπτωση κωλύματος του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι, είτε ακατάλληλος να δημοσιογραφεί, είτε ιδιοτελής.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com