Αναβάθμιση F-16

Αναβάθμιση F-16: Αναμείνατε στο ακουστικό σας, νοιάζει να λένε οι ΗΠΑ, σύμφωνα με την απάντηση που δίνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στον πρώην ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη

Τι συμβαίνει με την αναβάθμιση των F-16; Η Ελλάδα έχει από καιρό στείλει το αίτημα για την τροποποίηση της συμφωνία και τις δόσεις που προτείνει, αλλά απάντηση ακόμα δεν έχει λάβει.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που δίνει στη Βουλό ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου που κατέθεσε ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Δαβάκης.

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τι γράφει:

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης με θέμα «Εξέλιξη αιτήματος τροποποίησης του χρονοδιαγράμματος πληρωμών προγράμματος εκσυγχρονισμού F-16» σας γνωρίζω ότι την 30η Απριλίου τρέχοντος έτους απεστάλη από το ΥΠΕΘΑ (ΓΔΑΕΕ) επίσημο αίτημα για τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος πληρωμών της διακρατικής συμφωνίας GRD-SNΥ amendment 6 και αναμένεται απάντηση των Αμερικανικών Αρχών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί αρμοδίως, σε μια εκ των προσεχών συνεδριάσεων, η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων για όλες τις τελευταίες εξελίξεις επί του συγκεκριμένου προγράμματοςΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com