Σε ρουμάνικο κανάλι, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας μίλησε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής για το θέμα των πυρκαγιών.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ εξήρε τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και έδωσε ευχαριστίες στο ρουμανικό λαό για τη συμβολή του.

Ο κ. Στεφανής, ευχαρίστησε τον Αρχηγό του ρουμάνικου στρατού για τη συμβολή και βοήθεια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, εξέφρασε  την ελπίδα ότι η Ρουμανία  δεν θα αντιμετωπίσει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, όπως αυτό που αντιμετωπίζει τώρα η Ελλάδα, λόγω των πυρκαγιών. Σε κάθε περίπτωση όμως, διαβεβαίωσε, ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, θα είναι στη διάθεσή τους.

Ο Αρχηγός έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή της Ρουμανίας στην επιχείρηση ανακούφισης των πυροπλήκτων σε Ραφήνα και Μάτι.

Τέλος, ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσέφερε η Ρουμανία στην Ελλάδα τις κρίσιμες ώρες που βιώνει αλλά και για τη φιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών και την άψογη συνεργασία τους.

Δείτε το βίντεο…

L am ambuscat pentru câteva minute pe generalul Alkiviadis Stefanis, șeful forțelor armate elene, cel care coordonează operațiunile de căutare/salvare. El a mulțumit României pentru ajutorul dat. #greekfire #solidaritate

Gepostet von Dragos Sasu Vulvara am Donnerstag, 26. Juli 2018