“Τέλος ο Καμμένος από το ΥΠΕΘΑ”, βλέπει αρθρογράφος της Καθημερινής! Συνδέει την λήξη της θητείας του με την επίτευξη συμφωνίας για το όνομα των Σκοπίων

 

Αίσθηση προκαλεί άρθρο π ου δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Καθημερινή” το οποίο φέρει την υπογραφή του Στέφανου Κασσιμάτη, ή “Φαληρεύς” σύμφωνα με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για την στήλη του στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με αυτό, προβλέπει ότι όταν τελειώσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο Πάνος Καμμένος θα πάψει να είναι υπουργός! “Σφόσον πέσουν οι υπογραφές, ο Καμμένος παύει να είναι υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Έκτακτη συνέντευξη δίνει ο Καμμένος μετά το τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ

Πώς θα το αντέξει, όταν μάλιστα ναυαγεί η δεξιά «Ελιά»;”, καταλήγει το άρθρο στο οποίο νωρίτερα έχει υποστηρίξει ότι:

“Τυχόν υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των δύο πρωθυπουργών συνεπάγεται αυτομάτως την απομάκρυνση ή την παραίτηση του Καμμένου από την κυβέρνηση”.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο φέρει τον τίτλο “το πιο καλό παιδί στο ΝΑΤΟ“, εάν επιτευχθεί συμφωνία, ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να ενημερώσει το ΝΑΤΟ για το όνομα που θα λάβουν τα Σκόπια.

Αυτό προβλέπει ότι θα ξεπερνά τις “κόκινες γραμμές” που έχει θέσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, οπότε θα υπάρξει πρόβλημα και το αποτέλεσμα θα είναι η απομάκρυνσή του από το ΥΠΕΘΑ, είτε διά της παραιτήσεως, είτε με αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα εάν αυτό παραμείνει.

 

 

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία