Σχολή Ευελπίδων

Σχολή Ευελπίδων: Τάξη 2018«Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης». Αυτοί είναι οι νέοι Ανθυπολοχαγοί μας. Πήραν τα πτυχία τους από τον Αρχηγό ΓΕΣ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή  Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρρη Αττικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε:

  • Απονομή πτυχίων, στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018  «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης»
  • Επίδοση Διπλώματος σε αλλοδαπούς Σπουδαστές, με τη λήξη του Διεθνούς
    Εξαμήνου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής σπουδαστών «MILLITARY ERASMUS».

Το ΓΕΣ σε σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει:

Αποχαιρετούμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι ως αυριανοί  Ηγήτορες του Στρατού Ξηράς, διαθέτουν υψηλό ηθικό,   άριστη ακαδημαϊκή και στρατιωτική εκπαίδευση και διακατέχονται από το πνεύμα του νικητή.

Επίσης, αποχαιρετούμε 15 Σπουδαστές   από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της  Ρουμανίας και της Πολωνίας, που παρακολούθησαν μαζί με Ευέλπιδες της ΙΙΙης Τάξης μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα, σε σύγχρονα αντικείμενα  όπως Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security), Ηγεσία (Leadership)   και Δίκαιο Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict). Ευχόμαστε σε  όλους καλή σταδιοδρομία για το καλό της Πατρίδας.

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com