Έκτακτο Δώρο Πάσχα σήμερα 9 Απριλίου Συντάξεις Ιουλίου 2019: Ημερομηνία για ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΟΓΑ-ΝΑΤ - ΚΕΑ Ιουνίου 2019 ΚΕΑ - Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - Συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 - ΕΦΚΑ – ΟΓΑ – ΟΑΕΕ Σήμερα 28 Ιανουαρίου 2019 η πληρωμή Χρήμα, αυξήσεις μισθών

Υπαξιωματικός ΕΜΘ παίρνει 34.000 ευρώ από το ΓΕΣ! “Ξηλώθηκε” για πειθαρχικό παράπτωμα και προσέφυγε στα δικαστήρια όπου δικαιώθηκε

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση υπαξιωματικού από τις τάξεις των ΕΜΘ, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Armyvoice.gr.

Ο υπαξιωματικός είχε “ξηλωθεί” από τα στρατιωτικά πειθαρχικά συμβούλια και είχε εκπέσει στον βαθμό του στρατιώτη. Μετά από τη δικαίωσή του επιστρέφει με απόφαση του εφετείου και παίρνει μαζεμένους μισθούς για δυο περίπου χρόνια, όσο έμεινε περίπου εκτός στρατεύματος (22 περίπου μήνες).

Ο Επιλοχίας Μηχανικού Γρηγόριος Παλιούρας είχε καταδικαστεί από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΓΕΣ στις 4 Ιουλίου 2016 και με βάση την απόφαση αυτή μεταφέρθηκε στην τάξη του στρατιώτη και απολύθηκε.

Προσέφυγε άμεσα στα διοικητικά δικαστήρια, όπου δικαιώθηκε.

Με βάση τις δικαστικές αποφάσεις επαναφέρεται στην ενεργό υπηρεσία, σαν να μην απομακρύνθηκε ποτέ και έτσι θα λάβει όλους τους μισθούς και τα επιδόματα που θα έπαιρνε εάν ήταν στην ενέργεια.

Το ποσό φθάνει τα 34.300 ευρώ μεικτά, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του ΓΕΣ.