Αγνοείται 23χρονος! Παρουσιάστηκε στρατιώτης στην Χίο, πήρε αναβολή κι εξαφανίστηκε στο ταξίδι με το πλοίο προς τον Πειραιά. Κρίσιμη μαρτυρία του φίλου του

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 23χρονου Σαράντου Κολιαδέλη, ο οποίος πήρε 6μηνη αναβολή από τη θητεία του και αναχώρησε από την Χίο με το πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Το καράβι απέπλευσε από τη Χίο στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Φίλος που που ήταν μαζί στο ταξίδι δήλωσε ότι τον είδε τα ξημερώματα γύρω στις 2 το πρωί στην πλώρη του πλοίου και μετά δεν τον ξαναείδε. Ο φίλος του πήγε για ύπνο και ξύπνησε το πρωί στον Πειραιά. Αναζήτησε τον Σαράντο αλλά δεν την βρήκε πουθενά κι έτσι άμεσα δήλωσε την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο Σαράντος είχε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα άγχους και είχε εκφράσει αόριστους φόβους ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό. Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος που έχει οργανώσει επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού Σαράντου από την Χαλκίδα.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος πλωτά και ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.