Κοκκινίδης

Θρήνος στο στρατιωτικό ρεπορτάζ! “Έφυγε” ο Γιάννης Κοκκινίδης, Ο δημοσιογράφος με την εξαίρετη πέννα, έχασε τη μάχη με την επάρατο και έφυγε στα 52 χρόνια του

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Ο δημοσιογράφος κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο γραφείο Τύπου του υπουργείου

Νοσηλευόταν για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ήταν έγγαμος και είχε δύο παιδιά.

Θρήνος στο στρατιωτικό ρεπορτάζ

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Κοκκινίδη σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους τον γνωρίζαμε.

Ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Μπλαβέρης, από τους πιο παλαιούς στο χώρο του στρατιωτικού ρεπορτάζ, έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

Ένας φίλος και αδελφός, αγαπητός συνάδελφος για πάνω από 15 χρόνια στο στρατιωτικό ρεπορτάζ, ο Γιαννάκης ο Κοκκινίδης δεν υπάρχει πια…

Πολεμούσε, πολεμούσε, πολεμούσε το θεριό, τελικά πριν λίγη ώρα έφυγε και ησύχασε στα 52 του αν θυμάμαι καλά, αφήνοντας πίσω του γυναίκα και παιδιά….

Μαζί σε δεκάδες αποστολές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, χιλιάδες ώρες να γράφουμε στο “Bunker”, ο ένας απέναντι από τον άλλο, διακρινόταν πάντα για το …άγχος του να μην έχει χάσει και την παραμικρή ειδησούλα!

Πολλά χρόνια στον “Ελεύθερο Τύπο” αρχικά στο “ελεύθερο” ρεπορτάζ και μετά στο Άμυνας, στον “Αδέσμευτο Τύπο” και αλλού…

Τα τελευταία χρόνια, όταν έκλεισαν σταδιακά τα έντυπα που εργαζόταν, ΟΛΟΙ οι διατελέσαντες ΥΕΘΑ (Δ.Αβραμόπουλος, Ν.Δένδιας και Π.Καμμένος) ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ, του πρόσφεραν θέση στο γραφείο Τύπου του ΥΠΕΘΑ και παρέμεινε εκεί ως τώρα, παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Μεταξύ αυτών και ένα έμφραγμα που το έπαθε μέσα στο “Bunker” μπροστά μου και τον τρέχαμε στο 401 ΓΣΝΑ, όπου τον προλάβαμε τότε στο τσάκ!

Καλό ταξίδι Γιαννάκη, καλή συνάντηση κάποτε μπαγασάκο, για να ξαναλέμε τα αστεία μας και τα πειράγματά μας, όπως τότε στο …”Bunker” και στις αποστολές!

Πούλησέ τοΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com