Δυναμική παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ: Ζητά τα οδοιπορικά για τους αστυνομικούς στον τελικό ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ

Παρέμβαση για την διασφάλιση ότι οι αστυνομικοοί που θα απασχοληθούν στον τελικό ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ θα λάβουν κανονικά την αποζημίωσή τους, έκανε η ΠΟΑΣΥ στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Στην σχετική ανακοινωση η ΠΟΑΣΥ αναφέρει:

Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία γίνεται αποδέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών συναδέλφων μας για παραβίαση των κανονισμών και των προβλεπομένων από π.δ., αναφορικά με τις μετακινήσεις διμοιριών από Διευθύνσεις Αστυνομίας προς την Αττική για την απασχόλησή τους σε μέτρα τάξης.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τον προγραμματισμένο τελικό του Κυπέλου, στο ΟΑΚΑ, το προσεχές Σάββατο, συνάδελφοί μας κλήθηκαν να αναχωρήσουν από την έδρα τους χωρίς να τους χορηγούνται τα προβλεπόμενα έξοδα μετακίνησης και παραμονής.

Από την πρώτη στιγμή, μόλις το προεδρείο έγινε γνώστης αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, μετέβη στο Αρχηγείο και ζήτησε εξηγήσεις από τους αρμόδιους, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι τα απαιτούμενα κονδύλια θα διατεθούν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Η Ομοσπονδία καλεί τις Ενώσεις να ελέγξουν αν όντως τηρείται η νομιμότητα και σε αρνητική περίπτωση να καταγγείλουν συγκεκριμένα το πρόβλημα ώστε να προβούμε σε νέες παρεμβάσεις.

Δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε καταχρηστική ενέργεια εις βάρος των συναδέλφων μας.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com