ΠΟΜΕΝΣ

Η ΠΟΜΕΝΣ ανέλαβε την προεδρία στον ΕΦΚΑ για τα ειδικά μισθολόγια – Ορίστηκαν πρόεδρος και αναπληρωτής στη τη Συμβουλευτική Επιτροπή των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας

Την προεδρεία στην Συμβουλευτική Επιτροπή των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του ΕΦΚΑ ανέλαβε η ΠΟΜΕΝΣ, μετά το “ξήλωμα” του προέδρου της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη, από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου.

Διαβάστε το σχετικό θέμα που είχε δημοσιεύει πρώτο και κατ’ αποκλειστικότητα το Armyvoice.gr: Βόμβα! Τέλος ο Τσουκαράκης από τον ΕΦΚΑ – ΕΓΓΡΑΦΟ

Επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα, η ΠΟΜΕΣΝ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι επανασυγκροτείται η Συμβουλευτική Επιτροπή των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του ΕΦΚΑ, με πρόεδρο και αναπληρωτή, που προτάθηκαν από την ΠΟΜΕΝΣ.

Επιπλέον ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής με την νέα σύνθεση, και στην συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντισμήναρχος κ. Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος και ο αναπληρωτής του κ. Κασιδόπουλος Αριστείδης είχαν επίσημη συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Σέμπο Λάμπρο, όπου και συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της επιτροπής.