Αποστολάκης Ακάρ

Αποστολάκης – Ακάρ: Τι λέει το Τουρκικό Επιτελείο και τι οι Τούρκοι για τη συνάντηση και τι σχολιάζουν οι Τούρκοι κάτω από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού Επιτελείου

Την συνάντηση των δυο ανώτατων αξιωματούχων Ελλάδας και Τουρκίας στο περιθώριο της συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής, ανακοίνωσε από τον επίσημο λογαριασμό του το Τουρκικό Επιτελείο στο twitter.

Η ανακοίνωση είναι τυπική και δεν λέει τίποτε άλλο πέρα από το γεγονός της συνάντησης. Η φωτογραφία που έχει επιλεγεί δείχνει τους δυο ανώτατους αξιωματούχους να χαμογελούν και να δίνουν τα χέρια.

Οι χρήστες πάντως που σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση, χρησιμοποιούν όχι και ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

Αυτό που κυριαρχεί στα σχόλια είναι το θέμα της επιστροφής των δήθεν τουρκικών νησιών που έχουν κλέψει οι Έλληνες!

Τα νησιά μας, τα νησιά μας (adalar)  είναι η λέξη που κυριαρχεί στα σχόλια, ενδεικτική του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην γειτονική χώρα με τον μύθο περί ελληνοποίησης των νησιών και κυρίως με την νοοτροπία που δύσκολα μπορεί να ξεριζωθεί.

Το θέμα αυτό θα το αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον και είναι φανερό ότι η τουρκική προκλητικότητα δεν πρόκειται να καμφθεί.

Η Τουρκική κοινή γνώμη έχει πισθεί ότι πρέπει να διεκδικήσει τα νησιά της στο Αιγαίο. Ας προετοιμαστούμε για όσα θα ακολουθήσουν….

Τι είπε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Ακάρ για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Πούλησέ το

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com