Συνδικαλιστής, Άγνωστος Στρατιώτης

Συνδικαλιστής «πάτησε» τον Άγνωστο Στρατιώτη και προκαλεί σάλο – Η φωτογραφία έγινε viral  στα  social media με πολλά αρνητικά σχόλια

Μια φωτογραφία που έγινε viral. Ένας άνδρας, πιθανότατα συνδικαλιστής, πατά στο κενοτάφιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η φωτογραφία «κυκλοφορεί» στα social media εδώ και μερικές ώρες και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες και όχι μόνο.

Δείχνει έναν άνδρα να πατά με το ένα του πόδι στο κενοτάφιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώ παίζει το κομπολόι του. Σαν να μην τρέχει… τίποτα.

Είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έκαναν πορεία χθες (25.04.2018) έως τη Βουλή και μάλιστα άδειασαν λιγνίτη μπροστά από το Μνημείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ένας από εκείνους που αντέδρασαν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Η εικόνα της παρακμής της Ελλάδος σε μία φωτογραφία… δείτε την απάθεια με την οποία πατά το πόδι του ο βέβηλος…», έγραψε.

Πηγή: newsit.gr