Συγκλονιστικό: Η Βασιλική Πλεξίδα στο Σαραντάπορο ένα χρόνο μετά το ατύχημα που συγκλόνισε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η Βασιλική Πλεξίδα, η Αρχιλοχίας που σώθηκε από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας σχεδόν ένα χρόνο μετά. Το τραγικό συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων αξιωματικών έγινε στις 19 Απριλίου 2017.

με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στη δική της σωτηρία, όπως και στη μνήμη των συναδέλφων της που χάθηκαν:

΄΄ Με την δύναμη του Θεού δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω΄΄

αναφέρει η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα για το θαύμα που βίωσε, τη θαυμαστή διάσωσή της από την Παναγία, μιας και ήταν η μοναδική επιζήσασα από τους πέντε επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου.

΄΄Σε ευχαριστώ Παναγία μου που με αξιωσες να σε τιμήσω στο σημείο στο οποίο με μετέφερες στην αγκαλιά σου, θαυματουργωντας έτσι με τη διάσωση μου!

Να έχεις υπο την σκεπην σου τους συναδέλφους ήρωες μας που έπεσαν στο σημείο εκεί΄΄

είναι τα συγκινητικά της λόγια.

Και η σημερινή μέρα είναι από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή μου, μας ακούει όλους η Παναγία μας, όλους μας να μας έχει υπό την σκεπην της.

Οι τέσσερις συνάδελφοί της στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους είναι οι:

Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, Συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, Ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και Υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής.

Πηγή: larissanet.gr

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»