Κηδεία, Μπαλταδώρος, F-16, πτώση αεροσκάφους

Ο ΣΑΣΙ για τον επικήδειο που δεν εκφωνήθηκε στην Κηδεία του Σμηναγού – Επιβεβαιώνει το γεγονός το αποδίδει όμως σε παρανόηση

Ο ΣΑΣΙ για τον επικήδειο που δεν εκφωνήθηκε στην κηδεία του Σμηναγού

Επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Armyvoice.gr  για τον επικήδειο που δεν εκφωνήθηκε από εκπρόσωπο του ΣΑΣΙ στην κηδεία του Σμηναγού Μπαλταδώρου ο Σύνδεσμος, ωστόσο επισημαίνει ότι “υπήρξε καθαρή παρανόηση του εκπροσώπου, λόγω του φορτισμένου συναισθηματικά κλίματος”.

Σε επιστολή του επισημαίνει:

Σχετικά με την ανάρτηση που έχετε κάνει στην ιστοσελίδα του Army Voice, σε ότι αφορά την απαγόρευση εκφώνησης επικηδείου λόγου κατά την εξώδιο ακολουθία του     Σμηναγού (Ι) Γ. Μπαλταδώρου, από τον Κύριο Α/ΓΕΑ, στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων(Σ.Α.Σ.Ι.), θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Κηδεία Σμηναγού: Ο Α/ΓΕΑ εμπόδισε τον εκπρόσωπο του ΣΑΣΙ να εκφωνήσει επικήδειο!

• Η εντύπωση της απαγόρευσης ήταν προσωπική εκτίμηση του εκπροσώπου που είχαμε ορίσει και ο οποίος σας απέστειλε τα σχετικά, παρά την περί του αντιθέτου θέση του Προέδρου του Συνδέσμου με τον οποίο ήρθε σε τηλεφωνική επαφή.

•Το ΔΣ του Συνδέσμου, μετά την διαπίστωση ότι μόνο ο ορισθείς από το ΓΕΑ Αξιωματικός εκφώνησε επικήδειο, κατάλαβε ότι δεν προέκυψε καμία ειδική απαγόρευση και ότι υπήρξε καθαρή παρανόηση του εκπροσώπου μας, λόγω του φορτισμένου συναισθηματικά κλίματος.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η σχετική ενημέρωσή σας και η σχετική ανάρτηση, δεν αποδίδει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και ερμηνεία, όπως και την εικόνα που έχουν τα Μέλη και ο Πρόεδρος του ΔΣ  του Συνδέσμου μας για το συγκεκριμένο θέμα.

Συνεπώς, μη απηχώντας η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση τις απόψεις και την θέση του Συνδέσμου μας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να αναρτήσετε την παρούσα επιστολή στην ιστοσελίδα του Army Voice, σε θέση που θα αποκαθιστά την προαναφερθείσα παρεξήγηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με Εκτίμηση για το ΔΣ του Σ.Α.Σ.Ι.

 

Ο Πρόεδρος

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Ευάγγελος Γεωργούσης

Επίτιμος Δκτης ΔΑΕ

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε κείμενα του Armyvoice.gr, επικοινωνήστε με το [email protected] – Ενημερωθείτε για το Νόμο 2121/1993 που προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα