ΚΡΙΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ λένε οι Τούρκοι, προσπαθώντας να στήσουν σκηνικό Ιμίων στην περιοχή! 

Πλήρη εκμετάλλευση μια ιδιωτικής πρωτοβουλίας νεαρών στην Ελλάδα, κάνει η Τουρκία, επιχειρώντα να εντάξει μονομερώς τη νησίδα “Ανθρωποφάγοι” στον κατάλογο των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κίνηση της ύψωσης της ελληνικής σημαίας σε βραχονησίδα, αυτοπαγιδεύει την Ελλάδα στα τουρκικά σχέδια, τα οποία δεν είναι άλλα από την “τουρκοποίηση” των ελληνικών νησιών.

Όπως πολύ ορθά παρατηρεί το defence-point.gr “Θέλουν νέα Ίμια οι Τούρκοι και τους τα προσφέρουμε”

Η ιδιωτική πρωτοβουλία κάποιων νεαρών την οποία η ελληνική πλευρά εμφανίζεται να αγνοεί και μέχρι στιγμής «ψάχνεται», οδηγεί στην ίδια γελοία αυτοπαγίδευση με τη γνωστή κατάληξη. Οι μεν θα ρωτάνε «δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε;», οι άλλοι θα απαντάνε «να καταλήξουμε σε πόλεμο;», η ανταπάντηση είναι «ναι αν πρόκειται για κυριαρχικά δικαιώματα».

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι οι Τούρκοι ήδη τρίβουν τα χέρια τους, όντας έτοιμοι στρατιωτικά, αφού βρίσκονται στην τελική ευθεία αναμένοντας την ετήσια διακλαδική άσκηση EFES. Η σημερινή Γενί Σαφάκ αναφέρει ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για το ενδεχόμενο «περιστατικού» στην ανατολική Μεσόγειο.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε κείμενα του Armyvoice.gr, επικοινωνήστε με το [email protected] – Ενημερωθείτε για το Νόμο 2121/1993 που προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});