Ήρωες του 1821 για κάθε χρήση – Η Μπουμπουλίνα και οι ήρωες του ’21 δεν χρειάζονται την αναγνώριση κάθε υστερόβουλου πολιτικάντη

Γράφει ο Στέλιος Φενέκος

Είναι απίστευτη γελοιότητα η τιμητική απονομή του βαθμού του Υποναυάρχου του Π.Ν στην …Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, από τον κ. Καμένο.

Και γίνεται ακόμη γελοιωδέστερο, γιατί η απονομή αυτή γίνεται για να σώσει ο κ. Καμένος πολιτικά το προφίλ του, μετά τις τόσες κουταμάρες που έχει κάνει ως υπουργός άμυνας.

Η Μπουμπουλίνα και οι ήρωες του 1821 δεν χρειάζονται την αναγνώριση κάθε υστερόβουλου πολιτικάντη. Δεν είναι για κάθε χρήση η επίκληση της προσφοράς τους.

Η αναγνώριση τους στην απελευθέρωση και την επιβίωση της Ελλάδας γίνεται επί αιώνες και συνεχώς από όλους τους Έλληνες πολίτες και είναι προσβολή στην μνήμη της Μπουμπουλίνας η απονομή αυτή.

Εάν ήθελες κ. Καμένε να την τιμήσεις, ας έδινες το όνομά της στην επόμενη μεγάλη μονάδα του Π.Ν.
Ας αντιδρούσες στις γελοίες αλλαγές που γίνονται από το ΣΥΡΙΖΑ στα βιβλία της ιστορίας, όπου δήθεν οι ήρωες του 21 δεν είχαν εθνική συνείδηση, δεν πολέμησαν για την Ελλάδα, αλλά έκαναν ταξικό αγώνα.
Τότε θα είχες κάνει το σωστό για την διαχρονική αναγνώριση της προσφοράς της.

Και φυσικά η μομφή πάει και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας που δέχθηκε να υπογράψει την γελοιότητα αυτή, αλλά και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Π.Ν. που δεν αντέδρασαν.

*Ο Στέλιος Φενέκος είναι Υποναύαρχος ε.α., Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Κοινωνία Αξιών