ΠΡΟΚΛΗΣΗ στις Οινούσσες: Ο Καμμένος έδινε ευχές και οι Τούρκοι ξεσάλωναν στον αέρα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απίστευτη πρόκληση σήμερα στις Οινούσσες. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό στο Φυλάκιο Παναγιά και λίγο μετά τουρκικά μαχητικά πετούσαν πάνω από το νησί.

Καταπατώντας κάθε έννοια καλής γειτονίας και μορατόριουμ, τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες ανήμερα του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις8 Απριλίου τουρκικό αεροσκάφος  F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 11:11 το πρωί και εκτελώντας υπέρπτηση στη νήσο Παναγιά Οινουσσών στα 21000 πόδια, βγήκε από το FIR Αθηνών στις 11:12. Στη συνέχεια δεύτερο τουρκικό μαχητικό μπήκε στο FIR Αθηνών στις 11:20 και έκανε πάλι υπέρπτηση πάνω απο το νησί Παναγιά Οινουσσών στα 20.000 πόδια για να βγει ένα λεπτό αργότερα. 

Η τουρκική προκλητικότητα είχε στόχο ξεκάθαρα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε επισκεφθεί λίγο νωρίτερα το νησί συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος που είναι Έφεδρος Λοχαγός Καταδρομέας.

Από το Φυλάκιο της Παναγιάς, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Χριστός Ανέστη. Σήμερα είμαστε εδώ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, δίπλα στον Διοικητή, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατεύσιμους στο Φυλάκιο της Παναγιάς.

Το Φυλάκιο της Παναγιάς είναι ένα από τα πιο προκεχωρημένα φυλάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της δύναμης της ΑΣΔΕΝ. Μαζί με το προσωπικό μας που φυλάει «Θερμοπύλες», σήμερα, ημέρα του Πάσχα, ημέρα γιορτινή, ημέρα ελπίδας, εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας και των οικογενειών τους που βρίσκονται μακριά όταν εκείνοι έχουν το καθήκον μπροστά τους.

Παράλληλα, η σκέψη όλων μας, η σκέψη όλου του ελληνικού λαού, είναι δίπλα στον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Ευχόμαστε γρήγορα να έλθει για αυτούς η λευτεριά.

Σήμερα, στο πασχαλινό τραπέζι, σε όλα τα στρατόπεδα, με διαταγή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις. Ξέρω ότι θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις και σε κάθε ελληνικό σπίτι μέχρι την επιστροφή των δύο στελεχών μας.

Χριστός Ανέστη. Μήνυμα αγάπης, μήνυμα δύναμης και μήνυμα ασφάλειας και σιγουριάς, από εδώ, από το Φυλάκιο της Παναγιάς».

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε κείμενα του Armyvoice.gr, επικοινωνήστε με το [email protected] – Ενημερωθείτε για το Νόμο 2121/1993 που προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»