Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές – Ο πρωταγωνιστικός ρόλος των ελικοπτέρων και οι αποστολές ημέρα και νύχτα


Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές

Ο Στρατός μέσω των ελικοπτέρων της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές. Αεροκομιδές 42 ασθενών από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων τον Μάρτιο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών με την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 35 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 42 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Δείτε φωτογραφίες:

Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές 1 Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές

Realshave.gr

Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές 2 Αεροκομιδές: Η Αεροπορία Στρατού συνεχίζει να σώζει ζωές

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε κείμενα του Armyvoice.gr, επικοινωνήστε με το [email protected]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});