Στρατηγός άνοιξε την “πόρτα” του ΥΠΕΘΑ στην ΠΟΜΕΝΣ – Νέα εποχή αρχίζει για τον στρατιωτικό συνδικαλισμό

Στρατηγός άνοιξε την "πόρτα" του ΥΠΕΘΑ στην ΠΟΜΕΝΣ!

Νέα εποχή αρχίζει στον στρατιωτικό συνδικαλισμό. Ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΟΣΥ Στρατηγός Πρασσάκης “άνοιξε” την πόρτα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των στρατιωτικών.

Ο πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας και ο αντιπρόεδρος Οικονομικών της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, είχαν την πρώτη τους συνάντηση με τον στρατηγό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ.

Ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες της Ομοσπονδίας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους νόμιμους εκπροσώπους των στρατιωτικών! Μια νέα σελίδα για τον στρατιωτικό συνδικαλισμό άνοιξε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας, για την ανάδειξη-επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, είχε επίσημη συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Γενικό Διευθυντή ΓΔΟΣΥ Στρατηγό κ. Ζαχαρία Πρασσάκη.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτριος Ρώτας μαζί με τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών θεμάτων Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου εξέθεσαν τους στόχους και τις απόψεις της Ομοσπονδίας μας για το πώς θα υπάρχει μία στενή και αποτελεσματική συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων των Ε.Δ.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε  εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές  για επικοινωνία και επαφές με αρμόδιους επιτελείς της ΓΔΟΣΥ στο μέλλον, για θέματα που θα προκύπτουν και άπτονται της αρμοδιότητος της Γενικής Διευθύνσεως.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία

Προηγούμενο άρθροΥπόθεση στρατιωτικών: Γιατί η ΠΟΜΕΝΣ συγχαίρει τον Δημήτρη Βερβεσό
Επόμενο άρθροGoogle, Facebook και Twitter παραπληροφορούν! Ποιος το λέει
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).