Ρωσία: Αυτές είναι οι νέες τακτικές με τα άρματα μάχης! Δοκιμάστηκαν κατά τις στρατιωτικές ασκήσεις στο πεδίο ασκήσεων Πογκόνοβο

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας αποδέσμευσε ένα βίντεο που δείχνει τις νέες τακτικέ αρμάτων μάχης που κινηματογραφήθηκαν στο πεδίο ασκήσεων Πογκόνοβο.

Οι νέες τακτικές δοκιμάστηκαν κατά τις στρατιωτικές ασκήσεις στο πεδίο ασκήσεων Πογκόνοβο κοντά στην πόλη του Βορόνεζ της Ρωσίας, στην οποία συμμετείχαν διοικητές επιπέδου σχηματισμών και μονάδων της δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας.

“Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της στρατιωτικής άσκησης ήταν η μοναδική μέθοδος προσβολής στόχων απο αποστάσεις μέχρι δώδεκα χιλιομέτρων”, δήλωσε ο Τιμούρ Τρουμπιένκο, ο υπαρχηγός του στρατού.

Οι νέες τακτικές περιελάμβαναν άρματα μάχης τα οποία προσποιούνταν συστήματα πυροβολικού και εκτελούσαν βολή υπό κάλυψη. Συνήθως, τα άρματα μάχης εκτελούν άμεσες βολές μόνο εντός του οπτικού πεδίου τους και όχι έμμεσες -αλλά αυτή τη φορά, τα άρματα έλαβαν πληροφορίες από τα ανεπάνδρωτα εναέρια οχήματα “Orlan”.

Αμέσως μετά τη βολή, τα άρματα εγκαταλείπουν την θέση τους ώστε να αποφύγουν το εχθρικό πυρ. Μόλις ο εχθρός ανταποδώσει τα πυρά… ΔΙΑΒΑΣΤΕ   τη συνέχεια στην πηγή www.proelasi.org