Πατέρας στρατιωτικού: “Δεν είναι μόνο παιδιά μας, είναι όλης της Ελλάδας” – Τι δήλωσε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

Πατέρας στρατιωτικού: "Δεν είναι μόνο παιδιά μας, είναι όλης της Ελλάδας" - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας του ενός από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν και κρατούνται πλέον στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, Άγγελου Μητρετώδη, τονίζοντας πως: «Δεν είναι τα παιδιά μας, είναι τα παιδιά όλης της Ελλάδας».

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά» δήλωσε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“, στο ΑΝΤ1, ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

«Δεν είναι τα παιδιά μας, είναι τα παιδιά όλης της Ελλάδας», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «περιμένουμε λύση επιτέλους, η οποία είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ερωτηθείς για τις συνθήκες σύλληψής τους, απάντησε πως «δεν συζητήσαμε για τις συνθήκες της σύλληψής τους», υπογράμμισε όμως ότι, το ηθικό των δύο Ελλήνων στρατιωτών είναι υψηλό, δηλώνοντας «περήφανος» γι’αυτό.

Ο Νίκος Μητρετωδής διευκρίνισε ότι τη νομική τους εκπροσώπηση έχει αναλάβει το προξενείο της Ελλάδας και σχετικά με τη διαδικασία είπε πως ακόμα δεν υπάρχει κατηγορητήριο, όμως το πιθανότερο είναι να κατηγορηθούν για «απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή».

Τέλος, όπως είπε, τη Δευτέρα οι γονείς των δύο στρατιωτών θα τους επισκεφτούν και πάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ANT1

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});