ΕΣΣΟ Μαρτίου 2019 - Β' ΕΣΣΟ 2019 - Ποιοι καλούνται για κατάταξη - Ποιοι θα υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία στην Πολεμική Αεροπορία
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2018: Καταργούνται οι υπάρχουσες επετηρίδες Μοριοδότησης! Έκτακτη ανακοίνωση του ΓΕΑ στα στελέχη του

Η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας  για την μοριοδότηση των μεταθέσεων φέρνει τα πάνω κάτω στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα Γενικά Επιτελεία με έκτακτες ανακοινώσεις προς τα στελέχη τους, ενημερώνουν πως οι επετηρίδες Μοριοδότησης που είχαν συνταχθεί πριν  την έκδοση της υπουργικής απόφασης καταργούνται και πρόκειται να συνταχθούν και να ανακοινωθούν νέες σε αντικατάστασή τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του ΓΕΑ, που ειδοποιεί τα στελέχη ότι επίκειται η ανακοίνωση νεότερης διαταγής με τα μόρια που έχει κάθε στέλεχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τη νέα ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τις ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προηγούμενο άρθροΟ «εξαφανισμένος» Καμμένος
Επόμενο άρθροΚΡΙΣΕΙΣ 2018: Νέος Ταξίαρχος στην 96 ΑΔΤΕ
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).