Καμμένος: Την πολιτική στο ΥΕΘΑ την χαράσσω εγώ! Σύννεφα στις σχέσεις Καμμένου Κουβέλη


Καμμένος: Την πολιτική στο ΥΕΘΑ την χαράσσω εγώ! 1 Καμμένος: Την πολιτική στο ΥΕΘΑ την χαράσσω εγώ!

Μήνυμα στον αναπληρωτή υπουργό άμυνας Φώτη Κουβέλη ότι τις αποφάσεις και την πολιτική γραμμή του υπουργείου την χαράσσει ο υπουργός, έστειλε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο κ. Κουβέλης πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει «υπερτροφικό λόγο» τα περί ομηρίας, ενώ είχε τονίσει στην ανάληψη των καθηκόντων του ότι ο αναπληρωτής υοπυργός αναφέρεται απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό και όχι στον υπουργό. Μάλιστα, είχε τονίσει: “Δεν είμαι υπουργός του Καμμένου”.

“Την πολιτική του υπουργείου Αμυνας την χαράζω εγώ σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό” ήταν η σημερινή απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τόνισε:

 Για να μπει στην κυβέρνηση (σσ ο Φώτης Κουβέλης), το αποφάσισα εγώ με τον Αλέξη Τσίπρα”.

Όταν ρωτήθηκε αν η πολυήμερη απουσία του στο εξωτερικό ήταν για να δείξει την δυσαρέσκειά του απάντησε:

«Όταν έχω να πω κάτι και έχω να διαφωνήσω κάπου το κάνω δημόσια. Με τον πρωθυπουργό είμστε σε πλήρη ταύτιση. Στο θέμα των στρατιωτικών έχω υποχρέωση εγώ να χαράζω την πολιτική και έχω απόλυτη ταύτιση με τον πρωθυπουργό. Μίλησα για ομηρία και δυστυχώς δικαιώθηκα. Και ο Μητσοτάκης για ομηρία μίλησε από την Ορεστιάδα».

Επιπλέον ο κ. Καμμένος σχολίασε τις σχέσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είμαστε δυο κόμματα διαφορετικά με διαφορετικές απόψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αριστερό. Έχουμε διαφορετικές απόψεις ακόμα και σε εθνικά θέματα».

Realshave.gr

Για την οικονομία είπε ότι «θα ήμασταν πολιτικά αφελείς αν πηγαίναμε σε εκλογές με μειωμένες συντάξεις». Είπε ακόμα ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα αν η οικονομία δεν πάει καλά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κάντε “LIKE” για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία εθνικά νέα