ΥΠΕΘΑ: Πώς θα συνυπάρξουν Καμμένος – Κουβέλης – Τα βέλη που αντάλλαξαν και η πρόκληση της συνεργασίας


ΥΠΕΘΑ: Πώς θα συνυπάρξουν Καμμένος - Κουβέλης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ερώτημα πώς θα καταφέρουν να συνυπάρξουν και κυρίως να συνεργαστούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη, πλανάται από εχθές ευρέως σε πολλούς κύκλους.

Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο που στο μεγάλο “καφενείο” όπως πολλές φορές αποκαλείται το twitter, κυκλοφόρησε σχετικά νωρίς το tweet του Φώτη Κουβέλη από το 2012, για το ενδεχόμενο (τότε) συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο.

ΥΠΕΘΑ: Πώς θα συνυπάρξουν Καμμένος - Κουβέλης 1 ΥΠΕΘΑ: Πώς θα συνυπάρξουν Καμμένος - Κουβέλης

Από την πλευρά του ο Πάνο Καμμένος είχε αποκαλέσει τον Φώτη Κουβέλη “άρχοντα των μαξιλαριών”.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά, ο Φώτης Κουβέλης και ο Πάνος Καμμένος καλούνται να αποδείξουν ότι πράγματι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού.

Ο δρόμος σίγουρα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ωστόσο η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου έρχεται σε μια στιγμή που θα εθνικά μας θέματα είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, και η Τουρκία κρατά επιθετική στάση απέναντι στην Ελλάδα.

Realshave.gr

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα τουρκικά σχέδια τα οποία ευτυχώς απετράπησαν, αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε πλάνο για προβοκάτσια σε ελληνικό νησί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Αιγαίο: Ξένες μυστικές υπηρεσίες “έδωσαν” τουρκική προβοκάτσια!

Πέραν όμως των εθνικών θεμάτων, υπάρχουν μια σειρά θέματα που αφορούν στο προσωπικό, τα οποία θα περάσουν στην αρμοδιότητα του Φώτη Κουβέλη και δεν θα είναι καθόλου εύκολα.

Έχουμε δει στο παρελθόν υπουργούς να μην κατάφεραν να έχουν διαύλους επικοινωνίας, με άμεση επίπτωση στην εύρυθμη λειτουργία του ΥΠΕΘΑ. Ελπίζουμε να μην συμβεί αυτή τη φορά.

Ο Δημήτρης Βίτσας, είχε καταφέρει να ωρει την ισορροπία με τον εκρηκτικό πολλές φορές χαρακτήρα του Πάνου Καμμένου και για τον λόγο αυτό πολλοί είναι που σχολιάζουν ότι η αναβάθμισή του θα επιφέρει προβλήματα σε αυτή την ισορροπία στο υπουργείο άμυνας. Ελπίζουμε να μην δικαιωθούν.

Ευχόμαστε πάντως καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο αναπληρωτής υπουργός και κυρίως να μην ξεχνάει ότι “ανθρώπων άρχει”. Θα έχει σίγουρα μια επιτυχημένη πορεία εάν καταφέρει να κάνει το προσωπικό να νιώσει ότι είναι κοντά του και προσπαθεί να δώσει λύσεις στο πλαίσιο του εφικτού, στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προηγούμενο άρθροΣκόπια: Αποκαθήλωσαν τον Μεγαλέξανδρο από το αεροδρόμιο
Επόμενο άρθροΚρίσεις 2018: ΣΑΓΕ “στα γρήγορα” και παράδοση παραλαβή ΑΝΥΕΘΑ
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).