Φανατικοί οπαδοί ΠΑΟΚ: Σε περίπτωση επιστράτευσης δεν πολεμάμε! Απίστευτη εκδήλωση “γηπεδικού” φανατισμού, με στόχο την Ελλάδα


Μια απίστευτη δήλωση από φερόμενους ως οπαδούς του ΠΑΟΚ, η οποία έχει συγκεντρώσει περί τις 6.000 υπογραφές μέχρι το πρωί της Παρασκευής 16 Μαρτίου, έχει αναρτηθεί στην δημοφιλή ιστοσελίδα συγκέντρωσης υπογραφών avaaz.org.

Οι διοργανωτές της συλλογής υπογραφών για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, καλούν τον κόσμο να βάλει την υπογραφή του στην ακόλουθη δήλωση:

Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δυστυχώς το φαινόμενο του φανατισμού, και ειδικότερα του “γηπεδικού φανατισμού” δεν αφήνει αλώβητη την πατρίδα μας.

Δεν κάνουμε περισσότερα σχόλια. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια

[contact-form]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προηγούμενο άρθροΤι τρέχει με τον Ερντογάν: Eίναι τρελός ή το παίζει;
Επόμενο άρθρο“8 Τούρκοι στρατιωτικοί”: ΟΧΙ στο τουρκικό αίτημα από το δικαστήριο
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).