Σύμβουλος Καμμένου: Πιστώνονται τα αναδρομικά! Ο ΥΕΘΑ ενημερώνει πλαγίως τους στρατιωτικούς για όσα δικαιούνται

Σύμβουλος Καμμένου για ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: Μπαίνουν τα αναδρομικά!

Την είδηση ότι πιστώνονται τα αναδρομικά μεταδίδει σύμβουλος του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της οργάνωσης στρατιωτικών που καταργήθηκε με απόφαση της Δικαιοσύνης.

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, την είδηση μεταδίδει συγκεκριμένος σύμβουλος του ΥΕΘΑ, και επιχειρεί να προβάλλει την ανακοίνωση της καταβολής των αναδρομικών ως προσωπική του επιτυχία, μέσα από την ιστοσελίδα που διατηρεί το σωματείο του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο υπουργός είπε ότι με τον μισθό του Μαρτίου, θα μπουν και τα αναδρομικά από την 1.1.2017, δηλαδή ένα ποσό μεικτά 1200 ευρώ για τους δικαιούχους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πλάγιος τρόπος που ο Πάνος Καμμένος βέβαια επιλέγει να ενημερώσει τους στρατιωτικούς, είναι εξαιρετικά περίεργος και δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι επιχειρεί με κάθε τρόπο να προωθήσει συγκεκριμένο στρατιωτικό στον “χακί συνδικαλισμό” για να έχει ο ίδιος τον έλεγχο και πολιτικά ωφέλη!

Άραγε ισχύουν για τον ΥΕΘΑ οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ή  είναι γι αυτόν όπως οι αποφάσεις του ΣτΕ που θα εφάρμοζε από την πρώτη ημέρα που θα αναλάμβανε το υπουργείο;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});