Έκοψαν τη θέρμανση στους στρατιωτικούς της Ηπείρου! – Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Στρατόπεδο Βελλίδη

Έκοψαν τη θέρμανση στους στρατιωτικούς της Ηπείρου!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τους νοίκιασαν γραφεία, αλλά δεν έχουν θέρμανση! Ο λόγος για τους στρατιωτικούς της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία είναι η μόνη πρωτοβάθμια Ένωση στρατιωτικών που έχει κληθεί να πληρώσει ενοίκιο για τα γραφεία της εντός στρατοπέδου!

Μετά από πολλούς μήνες αναμονές και άπειρες διαδικασίες (σε αντίθεση με άλλες πρωτοβάθμιες οργανώσεις οι οποίες παίρνουν με ιδιαίτερη ευκολία γραφεία και χωρίς αντίτιμο) κατάφερε επιτέλους να πάρει γραφεία το φθινόπωρο.

Πλην όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο!

Δεν τους δίνουν πρόσβαση σε θέρμανση κι έτσι οι συνθήκες λειτουργίας των γραφείων είναι απαγορευτικές!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΗΠ:

Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι αναστέλλεται η λειτουργία των γραφείων μας επί του Στρδου «ΥΠΛΓΟΥ ΒΙΔΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ» διότι έως τώρα δεν διατέθηκε θέρμανση στο κτίριο που στεγάζονται αυτά, με αποτέλεσμα η παραμονή προσωπικού στον χώρο να κρίνεται απαγορευτική λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών….

Η Ένωσή μας με επιστολή της την 3 Δεκ 17 είχε αιτηθεί από την Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου και αυτή με την σειρά της από την 8η Μ/Π ΤΑΞ (Φ.600/6/16616/Σ.7490/6 Δεκ 17/ΣΥ ΗΠΕΙΡΟΥ),  την παροχή θέρμανσης στο υπόψη κτίριο προκειμένου τα Γραφεία μας να καθίστανται λειτουργικά για τους χειμερινούς μήνες. Έως και σήμερα δεν έχουν εκδηλωθεί ενέργειες για την ικανοποίηση του λογικότατου αιτήματός μας, ούτε κάποια σχετική ενημέρωση επ’αυτού.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν είναι δυνατόν το ΔΣ να εργάζεται αλλά και να υποδέχεται συναδέλφους και μέλη μας σε χώρο που δεν πληρεί τις στοιχειώδες συνθήκες θερμοκρασίας για την χειμερινή περίοδο.

Τα μέλη μας και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Ένωσή μας παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ, τα οποία βρίσκονται στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα μας και θα δίδεται ραντεβού συνάντησης (εφόσον απαιτείται) σε χώρο που θα καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι να κάνετε για να μη χάνετε τα νέα από τη σελίδα του Armyvoice στο Facebook

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook ίσως να μειώνουν τις ειδήσεις που βλέπουν οι αναγνώστες μας από τη σελίδα μας.
Για να συνεχίσεις να βλέπεις τις ειδήσεις του www.armyvoice.gr  επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/armyvoiceGR και να κάνεις δύο βήματα.

  • Επιλέγεις Ακολουθείτε – Follow
  • Διαλέγεις: Να εμφανίζονται Πρώτα – See first


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com