Στον ΑΣΔΕΝάρχη ο Πρόεδρος των Εφέδρων Καταδρομέων, Αλέξανδρος Κόντος – Τι συζήτησε με τον Αντιστράτηγο Μανωλάκο

Στον ΑΣΔΕΝάρχη ο Πρόεδρος των Εφέδρων Καταδρομέων

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον Καταδρομέα Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του ΔΣ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ (Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων/ Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων) έφεδρος Ταγματάρχης (ΚΔ) Αλέξανδρος Κόντος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ενημέρωσε τον στρατηγό για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΕΦΕΔΡΕΙΑ – ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ μέσα σε κλίμα φιλίας και  καταδρομικής κατανόησης, αντάλλαξαν αναμνηστικά ενώ τον συνεχάρη και για την:”…αδιάκοπη καθημερινή του σχεδόν επίβλεψη όλων των σχηματισμών μας που ευρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα στα νησιά και τις ακριτικές μικρονησίδες του Αιγαίου των Ελλήνων”.

Επίσης τον ενημέρωσε ότι το 2009 κατά την διάρκεια της μεγάλης φωτιάς του Υμηττού που περικύκλωσε το στρατόπεδο της ΑΣΔΕΝ , οι εθελοντές έφεδροι Αθηναίοι Καταδρομείς του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ διέσωσαν το στρατόπεδο από την φωτιά η οποία είχε περάσει τον φράχτη και υπήρχε μόνο ένα  πυροσβεστικό όχημα εκεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρόεδρος του γνώρισε ότι μετά την κατάσβεση διάσωση , οι εθελοντές Αθηναίοι έφεδροι καταδρομείς του τμήματος Εκτάκτων Αναγκών άκουσαν εκρήξεις έξω από το στρατόπεδο και στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος της Πολυτεχνικής Σχολής, όπου έτρεξαν και ανακάλυψαν κρύπτες με συσκευασμένα όπλα Καλάσνικοφ , πιστόλια Τοκάρεφ με σιγαστήρες , κινητά τηλέφωνα συσκευασμένα και πλήθος καψούλια και πυροκροτητές τα οποία παρέδωσαν στην Ασφάλεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την προσφορά αυτή του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ο τότε ΑΣΔΕΝάρχης πρόσφερε στους έφεδρους φόρμες παραλλαγής, οι οποίες βεβαίως «αξιοποιήθηκαν» αμέσως και κατά τον καλύτερο τρόπο από αυτούς!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});