Ρεζιλίκι! Η ΠΟΕΣ αντιγράφει επιστολή από το Armyvoice και λέει ότι την έλαβε μέσω ΕΛΤΑ!

Ρεζιλίκι! Η ΠΟΕΣ αντιγράφει επιστολή από το Armyvoice και την προωθεί ως δική της στον Α/ΓΕΑ! Τι άλλο θα κάνει για να  ελέγξει την εκπροσώπηση των στρατιωτικών;

Ρεζιλίκι! Η ΠΟΕΣ αντιγράφει επιστολή από το Armyvoice και λέει ότι την έλαβε μέσω ΕΛΤΑ!


Μεγάλο Ρεζιλίκι για την ΠΟΕΣ, που είναι ενδεικτικό για τις μεθοδεύσεις του προέδρου και των μελών της! 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, το Armyvoice.gr δημοσίευσε επιστολή στελέχους της ΠΑ, με τίτλο "Ξυπόλητο τάγμα" η ΠΑ! Δεν χορηγεί στολές εκστρατείας και άρβυλα!", σχετική με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη με τον ιματισμό

Λίγα λεπτά αργότερα, η ΠΟΕΣ δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της την ίδια επιστολή, και απευθύνεται στον Αρχηγό ΓΕΑ και την πολιτική ηγεσία για την επίλυση του προβλήματος.

Οι υπογράφοντες, υποστηρίζουν ότι έλαβαν την επιστολή με ταχυδρομείο, στις 29 Δεκεμβρίου 2017, αντί να πουν ότι την αντέγραψαν από το Armyvoice.gr.!


Επικοινωνήσαμε με τον συντάκτη της επιστολής ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έστειλε τέτοια επιστολή στην ΠΟΕΣ και δήλωσε έκπληξη όταν τον πληροφορήσαμε ότι φέρεται να την έστειλε μέσω ταχυδρομείου.

Το κακό για την ΠΟΕΣ είναι ότι σε συνεργασία με τον συντάκτη της επιστολής είχαμε κάνει κάποιες φραστικές διορθώσεις, στην επιστολή, τις οποίες τις αντέγραψαν πλήρως, αφού φυσικά δεν είχαν την πρωτότυπη επιστολή.

Παρουσιάζουμε την επιστολή που φέρεται να έλαβε η ΠΟΕΣ, έχοντας βάλει σε κύκλους τα σημεία που αλλάξαμε σε συνεργασία με τον συντάκτη, για να είναι ευανάγνωστη.

Και από κάτω ακολουθεί η αυθεντική επιστολή, έχοντας σε κύκλο τα ίδια σημεία!

Λέτε να τα άλλαξαν οι καλικάντζαροι στα ΕΛΤΑ πριν φθάσουν το ταχυδρομείο της ΠΟΕΣ;


Είναι από τη μια αστείο και προκαλεί γέλια, αλλά από την άλλη και τραγικό, αν υπολογίσει κάποιος τι άλλα κόλπα χρησιμοποιούν με μοναδικό σκοπό να ελέγξουν την εκπροσώπηση των στρατιωτικών!

Η επιστολή είχε έρθει στο Armyvoice.gr ανήμερα τα χριστούγεννα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπως φαίνεται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Το κείμενο της πρωτότυπης επιστολής είναι το ακόλουθο: