Ποια είναι τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ και που βρίσκονται; - ΙΝΦΟΓΡΑΦΗΜΑ

Ποια είναι τα  αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ και που βρίσκονται; - Δείτε πληροφορίες και βίντεο από τα υπερσύγχρονα αυτά πλοία

Ποια είναι τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ και που βρίσκονται; - ΙΝΦΟΓΡΑΦΗΜΑΣτο άκουσμα και μόνο των λέξεων: «Πόλεμος, πυρηνικά, εξολισμοί, υπερδυνάμεις», ο πλανήτης τρέμει.


Η Μέση Ανατολή θυμίζει καζάνι που βράζει, ενώ την ίδια στιγμή Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν "χαϊδεύουν" το κουμπί των πυρηνικών που βρίσκεται στο γραφείο τους.


Με κορωνίδα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι Μεγάλες Δυνάμεις δεν σταματούν να εξελίσσουν το στρατιωτικό εξοπλισμό τους, σπαταλώντας υπέρογκα ποσά, ενώ ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί έναν αγώνα δρόμου δισεκατομμυρίων.


Έναν αγώνα δρόμου στον οποίο προπορεύονται οι ΗΠΑ, ψάχνοντας τρόπο να κατασκευάσουν ακόμα ισχυρότερα όπλα, πιο φονικά μαχητικά αεροσκάφη και  ελικόπτερα.


Και πώς θα τα μεταφέρουν σ’ ολο τον κόσμο αν όχι με τα πιο εξελιγμένα αεροπλανοφόρα;


Τεράστια πλοία που θυμίζουν πλωτά αεροδρόμια, βρίσκονται διασκορπισμένα σε ναυτικές βάσεις των ΗΠΑ σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Πλοία που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών τα τελευταία χρόνια. Πλοία στο κατάστρωμα των οποίων προσγειώνονται υπερσύγχρονα μαχητικά και ελικόπτερα, η αξία των οποίων ξεπερνά κάθε λογική πρόβλεψη.


Δείτε τα 20 αμερικανικά αεροπλανοφόρα, σύμφωνα με την wikipedia.org, στο "Ινφογράφημα" που ετοιμάσαμε, ανάλογα με τα σημεία στον πλανήτη που βρίσκονταν πρόσφατα:Το γράφημα περιέχει χρήσιμες πληροφορίες αλλά και video για καθένα ξεχωριστά.