Ο Ζουράρις και το "στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου"!

Ο Ζουράρις και το "στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου". Η προσωπική του αφήγηση για την εμπειρία του πριν 60 χρόνια
Το ότι το Μεσολόγγι πριν από 60 χρόνια διέθετε στρατιωτικό μπορντέλο δεν το γνωρίζαμε! Το ανέφερε όμως Κώστας Ζουράρις, ο οποίος ως υφυπουργός Παιδείας, σίγουρα θα ξέρει πολλά περισσότερα.

Το  "στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου", λοιπόν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να κοπούν σήμερα οι εκδρομές των μαθητών της τρίτης Λυκείου στο εξωτερικό!

Ο υφυπουργός Παιδείας σχολίασε σήμερα την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό για να μην αδικηθούν μαθητές που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.


Μιλώντας με τους δημοσιογράφους είπε ότι πρέπει να απαγορευτούν τα ξενύχτια και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ο ίδιος σε εκδρομή του 1958.

Όπως είπε «από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν οι 11 διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου» για να συμπληρώσει μετά την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια ότι «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πάνε πριν και μετά».

«Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν» συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις στις παρατηρήσεις των δημοσιογράφων ότι τα παιδιά θέλουν να βγουν το βράδυ.


Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διευθετηθούν», όπως είπε, και οι εκδρομές στο εσωτερικό ζητώντας οι εκπαιδευτικές εκδρομές να γίνουν μάθημα. «Δεν χαζολογούμε βλέποντας στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών ένα άγαλμα χωρίς να ξέρουμε τι βλέπουμε. Είναι μάθημα η εκπαιδευτική εκδρομή» πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Με πληροφορίες από το newsbeast.gr