Νέα προσφορά στο ΠΝ από τη σύζυγο του ήρωα Τουλίτση! Δώρησε προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Νέα προσφορά στο ΠΝ από τη σύζυγο του ήρωα Τουλίτση!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, παρέστη στην τελετή εγκαινίων του προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων, που πραγματοποιήθηκε στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα Αττικής.

Ο προσομοιωτής αποτελεί δωρεά της κ. Άννας Μαχαίρα, συζύγου του ήρωα Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, που έπεσε στο καθήκον στις 11 Φεβρουαρίου 2016 στην Κίναρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα στην τελετή εγκαινίων του νέου προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων, που αποτελεί άλλη μία προσφορά της κ. Άννας Μαχαίρα, συζύγου του ήρωα Τάσου Τουλίτση.

 Μια προσφορά που αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές ικανότητες των πιλότων ελικοπτέρων, χάρη στις τεχνολογικές δυνατότητες του προσομοιωτή, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται πόροι μέσω της μείωσης του κόστους της παρεχομένης εκπαίδευσης και της συντήρησης των ιπτάμενων μέσων.

Σήμερα, κ. Μαχαίρα, με την ευγενική σας προσφορά, ολοκληρώνεται ένα πρόγραμμα του Πολεμικού μας Ναυτικού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική σας δωρεά και την ανιδιοτελή σας προσφορά, διότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο βοηθάτε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αποτελείτε παράδειγμα συζύγου και παράδειγμα ενεργού και ενσυνείδητου πολίτη αυτής της χώρας.

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί και μια ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιέπαινης πράξης σας, που άλλωστε αποτελεί και συνέχεια της δωρεάς της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους.

 Αποτελεί βέβαια και μια εκδήλωση μνήμης και τιμής στο σύζυγό σας και στους συναδέλφους του που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});