Μέρισμα ΜΤΣ: Η Τράπεζα επιστρέφει την προμήθεια! Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΕΜΘ


Μέρισμα ΜΤΣ: Η Τράπεζα επιστρέφει την προμήθεια! Δυναμική παρέμβαση 1 Μέρισμα ΜΤΣ: Η Τράπεζα επιστρέφει την προμήθεια! Δυναμική παρέμβαση


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ,μετά από το πρόβλημα που προέκυψε την 29 Ιαν.2018 με την χρέωση τραπεζικής προμήθειας εμβάσματος στην καταβολή του μερίσματος ΜΤΣ Φεβρ.2018,επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία της EUROBANK και ενημερώνει τους συναδέλφους για τα παρακάτω:

1.Η επιβολή προμήθειας οφείλεται σε λάθος εντολή πληρωμής από το Μ.Τ.Σ
2.Η Eurobank  αφού εντόπισε το πρόβλημα μετά τις οχλήσεις μας, θα πιστώσει στους λογαριασμούς το χρηματικό ποσό που παρακρατήθηκε ως προμήθεια εσφαλμένα.

Realshave.gr

Για το ΔΣ
Παναγιωτου Δημήτριος                                                       Καραγιάννης Χαράλαμπος
   Πρόεδρος                                                                                  Γραμματέας

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις Χηρείας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας
Επόμενο άρθροΒίτσας: Επιθυμούμε συμφωνία – πακέτο για τα Σκόπια
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).