Κικίλιας: Θα παρευρεθώ στο συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ στην Αθήνα – “Δεν θα αφήσουμε τίποτα να γίνει μυστικά”

Κικίλιας: Θα παρευρεθώ στο συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ στην Αθήνα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την πρόθεσή του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας την ανησυχία του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Μιλώντας χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ανέφερε ότι η βούληση της ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία.

«Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν αν συνεχιστεί η μυστική διπλωματία. Εμείς έχουμε πατριωτική συνείδηση και ασκούμε αντιπολίτευση. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να γίνει μυστικά» σημείωσε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τόνισε επίσης πως «ο Έλληνας δεν επιτρέπει και δεν αντέχει εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την πατρίδα», χαρακτηρίζοντας προκλητικό το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ένα θέμα που άνοιξε η κυβέρνηση, μην τυχόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν μαζεύονται, προσθέτοντας πως όταν οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους και δεν συμμετέχουν, οι έχοντες δημόσιο βήμα γκρινιάζουν, ενώ όταν οι Έλληνες αποφασίζουν να πλημμυρίσουν τη Θεσσαλονίκη, κάποιοι τρομάζουν.

«Εμείς όχι» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως στα Σκόπια θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα ονόματα στο αεροδρόμιο, στα αγάλματα, στα σχολικά βιβλία τους.

Πηγή: parapolitika.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});