Η μαντινάδα Κρητικού πατέρα στον γιο έφεδρο ανθυπολοχαγό - ΒΙΝΤΕΟ

Η μαντινάδα Κρητικού πατέρα στον γιο έφεδρο ανθυπολοχαγό - ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τις συγκλονιστικές αναρτήσεις κι αν μπορείτε μην βουρκώσετε...

Η μαντινάδα Κρητικού πατέρα στον γιο έφεδρο ανθυπολοχαγό


Συγκλονίζει η μαντινάδα του Κρητικού Δημήτρη Χουστουλάκη, από τα Μάταλα για την ορκωμοσία του γιου του ως έφεδρου Ανθυπολοχαγού.

Ο γεμάτος υπερηφάνεια πατέρας, που αξιώθηκε να δει τον γιο του να περνάει το κατώφλι της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, πανηγύρισε το αστέρι που πήρε ο γιος του, γράφοντας μια μαντινάδα στην αδελφή του που δεν είναι όμως στη ζωή:

"Μαντάτο σου΄ χω αδερφή από της Κώ τα μέρη, ο γιος σου το παρέδωσε του γιου μου το αστέρι".

Ο νεαρός ανεψιός του Κρητικού, είχε πάρει κι αυτός πριν λίγο καιρό τον βαθμό του υπολοχαγού, και  ως αξιωματικός ήταν αυτός που παρέστη στην ορκωμοσία του εξαδέλφου.


Ήταν τότε που ο Δημήτρης Χουστουλάκης έγραφε για τον ανεψιό του:
"μήνυμα στέλνω σου αδερφή στου ουρανού τα μέρη, στο γιό σου απονεμήθηκε το δεύτερο αστέρι"


Δείτε την στιγμή που ο νεαρός έφεδρος αξιωματικός Γιώργος Χουστουλάκης, δίνει τον όρκο του ανθυπολοχαγού και ο εξάδελφός του, του φοράει το "αστέρι".Ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο τις Μοίρες Ηρακλείου, έγραφε πριν από δυο μήνες:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τους Κώες Εφέδρους Εθνοφύλακες όπως και την Στρατιωτική Διοίκηση του 80 Τάγματος Κώ, για την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ που έκαναν στην οικογένεια μου , όταν κατά την διέλευση-παρέλαση του Τάγματος, την 28η Οκτωβρίου 2017, "παρέδωσαν καθήκοντα" Διμοιρίτη Διοικητή Λόχου στόν Δόκιμο Έφεδρο Αξιωματικό (ΠΖ) Χουστουλάκη Γεώργιο... εύχομαι στο κάθε πατέρα να νιώσει το ίδιο συναίσθημα τιμής και την ίδια περηφάνια.
Θέλετε να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ τα νέα του Armyvoice.gr κάθε πρωί; Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί: