Φήμες για αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από τα media

Φήμες για αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από τα media - Φέρεται ενοχλημένος από τις αποστάσεις που πήρε το Μέγαρο Μαξίμου


Φήμες για αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από τα mediaΤεταµένο εξακολουθεί να είναι το κλίµα µεταξύ του Μεγάρου Μαξίµου και του Ιβάν Σαββίδη, ενώ, αντίθετα, ανεβαίνουν συνεχώς οι «µετοχές» του ∆ηµήτρη Μάρη, τον οποίο στην κυβέρνηση δείχνουν να εµπιστεύονται περισσότερο ως «παίκτη» στον τοµέα των µέσων µαζικής ενηµέρωσης.

Οι εξελίξεις στις υποθέσεις του ΟΛΘ και της ΣΕΚΑΠ έχουν δηµιουργήσει σοβαρή καχυποψία σε υψηλόβαθµα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία µάλιστα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους µιλούν ακόµα και για την πιθανότητα ο γνωστός επιχειρηµατίας «να αναζητά άλλοθι προκειµένου να εγκαταλείψει κάποιες από τις επιχειρηµατικές ενασχολήσεις του». Η στήλη εγκαίρως έχει αποκαλύψει το τελεσίγραφο που έχει σταλεί από τις ΗΠΑ και σχετίζεται µε τη γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσει εντός Ελλάδος ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ.


Η κυβέρνηση, που στην αρχή έδειχνε να αγνοεί τις προειδοποιήσεις, εσχάτως, και µε αφορµή τον ΟΛΘ, άρχισε να προβληµατίζεται αναφορικά µε τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει απέναντι στον οµογενή επιχειρηµατία. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να κόψει κάθε επικοινωνία µε τον ιδιοκτήτη του «Ε». Το ίδιο φαίνεται ότι έχουν επιχειρήσει και οι υπουργοί που διατηρούσαν διαχρονικά δίαυλο επικοινωνίας µαζί του.

Διαβάστε τη συνέχεια στα www.parapolitika.gr